К основному контенту

11 клас контрольні з української мови у формі зно

11 клас контрольні з української мови у формі зно

Контрольні роботи з мови і літератури складені відповідно до вимог чинних програм та тестових завдань, які пропонуються при підготовці до ЗНО. Автор збірки сподівається, що протягом навчального року посібник буде справжнім помічником вчителів у проведенні контрольних робіт, передбачених чинною програмою. 6. 6 клас контрольна робота з української мови № 1. Текст і його ознаки. І варіант 1. Текст – це а) набір речень б) зв’язне висловлювання в) декілька словосполучень 2.Що може відображати заголовок? а) тему б) тип мовлення в) мікротему 3.Види зв’язку речень у тексті а) паралельний і вертикал

2. Закінчення - а у формі родового відмінка мають усі іменники в рядку. А Крим, Львів, Миргород В Харків, вольт, розвиток Д квадрат, Роман, овес. Б десяток, нарцис, пісок Г фонтан, успіх, займенник.  А повістка денна Б порядок денний В повістка дня Г порядок дня. Підсумкова контрольна робота. з української мови. за курс старшої школи. учня (учениці) 11 класу (екстернату). Краматорської ЗОШ І-ІІІ ступенів №8. _ (Прізвище, ім’я, по батькові).

Українська мова та література : Збірник завдань у тестовій формі: ІІ частина ОНЛАЙН. 15.04.201530.11.2019. Авраменко О. М. Українська мова та література : Збірник завдань у тестовій формі: ІІ частина / О. М. Авраменко. – К., 2014.  Видання призначене для якісної підготовки старшокласників до проходження зовнішнього незалежного оцінювання з української мови та літератури. Одним із важливих і непростих випробувань, яке вам треба буде пройти після закінчення школи, є зовнішнє незалежне оцінювання. Щоб успішно виконати тест з української мови й літератури, готуватися до нього треба систематично й відповідально.

УКРАЇНСЬКА МОВА - Обов’язковий іспит ДПА і ЗНО 2018 - Матеріал посібника, що відповідає програмовим вимогам ЗНО та ДПА з української мови, обіймає повний шкільний курс від 5 до 11 класу. Опрацювання теоретичних відомостей, виконання тематичних і тренувальних тестів та контрольних робіт розраховані на 100 днів підготовки до ЗНО та ДПА.  Віртуальна читальня освітніх матеріалів для студентів, вчителів, учнів та батьків. Наш сайт не претендує на авторство розміщених матеріалів. Ми тільки конвертуємо у зручний формат матеріали з мережі Інтернет які знаходяться у відкритому доступі та надіслані нашими відвідувачами.

11) Тільки форму множини мають обидва іменники рядка А Черкаси, кеглі Б кущі, двері В Суми, вечорниці Г Гаваї, звички. 12) Потрібно вставити У на місці всіх пропусків у рядку А була … Одесі, плестися хвості, плавала воді; Б знімки … фотографа, читала …Хвильового, перше висловився; В перерва … навчанні, їхати … вагоні, десь річці; Г бути … формі, осінь … Каневі, допомла війти; Д гуляв … лісі, улюблений читель, блиск очах.  Д Від малих дітей голова болить, а від великих — серце. Підсумкова контрольна робота з української мови за курс старшої школи учня (учениці) 11 класу (екстернату) Краматорської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 8.

Tест-контроль українська мова та література 11 клас.  Інші ГДЗ для 11 класу. Алгебра 11 клас Мерзляк - Збірник задач. Геометрія (Апостолова) 11 клас. Біологія (Балан, Вервес) 11 клас. Хімія (Ярошенко) 11 клас. Англійська мова (Плахотник, Мартинова) 11 клас.

Тренувальні тести ЗНО з усіх предметів. Оберіть предмет ЗНО. Українська мова і література. Тематичні тренувальні тести для підготовки до ЗНО з української мови і літератури. Українська мова. Тема 1. Фонетика. Орфоепія.

Мова навчання: Українська. Автор підручника: Марченко А.С., Колосовська Т.М., Уліщенко В.В. Формат підручника: PDF. Дивитись онлайн та читати відповіді до підручника Тест-контроль Українська мова та література 11 клас Марченко А.С., Колосовська Т.М., Уліщенко В.В. Щоб подивитися відповіді, наведіть курсор на документ і перекрутіть коліщатком миші вниз-вгору. Дивитись відповідь

Тренувальні тести ЗНО з усіх предметів. Оберіть предмет ЗНО. Українська мова і література. Тематичні тренувальні тести для підготовки до ЗНО з української мови і літератури. Українська мова. Тема 1. Фонетика. Орфоепія.

СЕРТИФІКАЦІЙНА РОБОТА З УКРАЇНСЬКОЇ МОВИ І ЛІТЕРАТУРИ Час виконання - 180 хвилин Частина 1 Українська мова1. На перший склад падає наголос у всіх словах, ОКРІМ А причіп Б косий В жалюзі Г.  Пошук по сайту. Rule.School » ЗНО » Завдання та відповіді на ЗНО з української мови і літератури 2019. Завдання та відповіді на ЗНО з української мови і літератури 2019. 7-06-2019, 17:50, ЗНО, 1 881, 0. Інші завдання дивись тут  У даному матеріалі Ви можете ознайомитись з готовим домашнім завданням до збірника завдань для підсумкових контрольних робіт з історії України, 9 клас. Видавництво "Посібники і підручники", ГДЗ ДПА 9 клас. Математика [Березняк М.В.] 2019.

комбінована контрольна робота; письмові контрольні твори (можна посеред семестру літературний блок закрити твором). Кількість контрольних робіт Кількість тематичних контрольних робіт з української мови, української та світової (зарубіжної) літератури повинна відповідати вимогам чинної програми. Кількість контрольних робіт з усіх видів мовленнєвої діяльності повинна відповідати вимогам чинної програми. Кількість контрольних творів з української та світової (зарубіжної) літератури – два контрольні твори на семестр ( дивись методичні рекомендації ).

мови у формі зовнішнього незалежного оцінювання (ЗНО); 11 травня у пунктах проведення зовнішнього незалежного оцінювання – з математики або 13 травня у пунктах проведення зовнішнього незалежного оцінювання з історії України у формі ЗНО; 20 травня у навчальному закладі – з іноземної мови за завданнями Міністерства освіти і науки України.  Про спосіб надання результатів ДПА, проведеної у формі ЗНО, УЦОЯО буде повідомлено додатково. Відповідно до Порядку визначення результатів зовнішнього незалежного оцінювання, затвердженого наказом МОН України від 16.03.2015 № 300, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 31.03.  І комбінація контрольної роботи з української мови формується з тексту.

Зошит для самостійних і контрольних робіт містить завдання у тестовій формі для поточного та тематичного контролю знань учнів на уроках української мови і літератури у 11 класі. Позитивним у зошиті є наявність самостійних і контрольних робіт, тестових завдань до контрольного аудіювання і читання мовчки, передбачених чинною програмою МОН України. Пропоноване навчальне видання допоможе вчителеві здійснювати ефективний контроль над засвоєнням учнями навчального матеріалу, а учневі — зорієнтуватися у завданнях тестової форми та набути навичок швидкого їх виконання. Крім того

Самостійні і контрольні на відмінно. Даний посібник з відповідями допоможе школярам перевірити свої відповіді до самостійних та контрольних робіт з обох варіантів. Впевнитись у вірному вирішенні вправ і тестів тепер стало просто і швидко. Цифрові помічники в школі. Тепер ГДЗ Українська мова 7 клас А.С. Марченко Тест-контроль можна переглянуті навіть у школі на перерві. Для цього візьміть свій смартфон та зайдіть на наш сайт для перевірки знань швидко та абсолютно безкоштовно. Саме час для домашнього завдання.  Тепер у школярів не буде клопоту з вивченням української мови та виконанням вправ. Чекаємо Вас на нашому сайті!

Контрольна робота (тест). Мета: оцінити рівень навчальних досягнень одинадцятикласників зі стилістики мови та культури мовлення; з’ясувати можливі недоліки в ході опанування мовною теорією; оцінити рівень орфографічної грамотності учнів. Тип уроку: урок оцінювання навчальних досягнень учнів. ПЕРЕБІГ УРОКУ.

Українська мова. Фонетика, тест для самоперевірки №2. Лексикологія.  Тест для самоперевірки № 24. Культура мови. Тест для самоперевірки № 25. Пунктуація.

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

план-канспект урока у.караткевіча дікае паляванне караля стаха

план-канспект урока у.караткевіча дікае паляванне караля стаха Уладзімір Караткевіч. Гістарычны дэтэктыў «Дзікае паляванне караля Стаха» - адзін з найбольш папулярных твораў класіка беларускай лiтаратуры Уладзіміра Караткевіча. Створаная паводле класічных канонаў прыгодніцкай рамантыкі, гэтая аповесць мае і нешта сваё, адметнае, нейкую ўласцівую ёй таямніцу-загадку, якую нават цяжка растлумачыць, а можна хіба адчуць. Дзі́кае палява́нне караля́ Ста́ха — аповесць беларускага пісьменніка Уладзіміра Караткевіча, упершыню апублікаваная ў часопісе «Маладосць» у 1964 годзе. Лічыцца класікай беларускай літаратуры. Малады навуковец-фалькларыст Андрэй Беларэцкі, збіўшыся са шляху падчас буры, трапляе ў радавы замак Яноўскіх — Балотныя Яліны. Яго прымае гаспадыня замка Надзея Яноўская — апошняя прадстаўніца свайго роду. Яна распавядае Беларэцкаму, што род Яноўскіх пракляты праз здраду, здзейсненую яе продкам Раманам Старым Дзікае паляванне караля Стаха. Раздзел першы Раздзел другі Раздзел трэці Р

часодії читати українською

часодії читати українською Скачать бесплатно книги серии «Часодеи» Щерба Наталья Васильевна в формате fb2, txt, epub, pdf, mobi, rtf или читать онлайн. Серия книг по порядку.  Книга «Часодеи. Часовой ключ» писательницы Щерба Натальи первая из цикла «Часодеи». За потрясающий выдуманный мир и невероятные приключения героев она получила большую популярность у читателей Подробнее. 2. Часодеи. Часовое сердце. Щерба Наталья Васильевна. Наталья Щерба. Тут можно читать онлайн Наталья Щерба - Часодеи. Часовой ключ - ознакомительный отрывок. Жанр: Детская фантастика, издательство Росмэн, год 2011. Здесь Вы можете читать ознакомительный отрывок из книги онлайн без регистрации и SMS на сайте LibKing.Ru (ЛибКинг) или прочесть краткое содержание, предисловие (аннотацию), описание и ознакомиться с отзывами (комментариями) о произведении. Я нашла книгу Достоевского «Мастер и Маргарита», которую читала неоднократно и погрузилась в старую добрую классику. Что это вообще такое??!! читать все отзывы.  ка

основа піраміди прямокутний трикутник з катетами 12 і 16

основа піраміди прямокутний трикутник з катетами 12 і 16 Основа прямої трикутної призми – прямокутний трикутник з катетами 3 см і 4 см. Висота призми 10 см. Чому дорівнює площа повної поверхні призми?  54 см2; 18 см2; 12 см2; Висота правильної трикутної піраміди дорівнює см, а висота її основи - см. Чому дорівнює об’єм піраміди? 48 см3; 16 см3; 24 см3  Основою піраміди є ромб з діагоналями 6 см і 9 см. Висота піраміди 11 см. Чому дорівнює об’єм піраміди? 99 см3 297 см3 325 см3. Правильний многогранник у якого грані правильні трикутники і в кожній вершині сходиться по п’ять ребер називається: тетраедр; додекаедр; ікосаедр; Осьовий переріз циліндра квадрат, площа якого 36 см2. Приклад 4. Основа піраміди - прямокутний трикутник з катетами 5:12. Всі двогранні кути при основі піраміди дорівнюють 600. Знайти висоту піраміди. Розв'язання. Нехай трикутник АВС - прямокутний (С=900), СА=5, СВ=12. За теоремою 1 основа О висоти SO піраміди - центр вписаного в ДАВС кола. Тому якщо побудувати лі